Giriş Kayıt
Brett Gelman

Brett Gelman (46)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Brett Gelman, 06 Ekim 1976 Highland Park, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Metalciyiz Biz (2022), Harpoon (2019), Married (2014), Eagleheart (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1976
Doğum Yeri: Highland Park, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tim, Tim, Timsah
2022 46 Animasyon Oyuncu 6.3 2,617

Metalciyiz Biz
2022 46 Komedi Oyuncu 6.8 7,120

Canım ❤️️ Arlo
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 33

Tom Clancy'den Acımasız
2021 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 59,512
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 18,513

Timsah Çocuk Arlo
2021 45 Animasyon Oyuncu    
2019 43 Komedi Oyuncu 6.0 5,697

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 43 Dram Oyuncu 6.4 743
2019 43 Dram Oyuncu 6.6 1,314
2018 Komedi Oyuncu 5.1 3,131
2018 42 Komedi Oyuncu 6.1 21,947
2018 42 Komedi Oyuncu 6.2 1,338
2018 42 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 53

Felaket Sanatçı
2017 41 Biyografi Oyuncu 7.3 156,126
2017 41 Komedi Oyuncu 5.4 535
2017 41 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 2,386

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 69,032
2017 41 Komedi Oyuncu 5.8 10,783
2017 Komedi Oyuncu 6.7 438
2017 Komedi Oyuncu 6.3 2,527
2017 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.0 1,752
2016 Komedi Oyuncu 8.7 162,933
2016 Komedi Oyuncu 8.1 9,431
2016 40 Komedi Oyuncu 5.9 4,386
2016 Dram Oyuncu 8.7 1,205,800
2016 40 Komedi Oyuncu 5.2 1,055
2016 Komedi Oyuncu 7.7 43,505
2016 Komedi Oyuncu 6.2 2,677
2015 39 Komedi Oyuncu 5.6 493
2015 Komedi Oyuncu 7.4 4,412
2015 Komedi Oyuncu 7.8 26,108
2015 Belgesel Oyuncu 6.8 436

Birileri Barry'yle Evlensin
2014 38 Komedi Oyuncu 5.8 8,067
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,415
2014 Komedi Oyuncu 5.3 2,854
2014 Komedi Oyuncu 7.0 3,609
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,155

James Franco Taşlaması
2013 Komedi Oyuncu 7.7 4,431
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 9,100
2013 37 Biyografi Oyuncu 6.0 99,504
2013 Komedi Oyuncu 7.8 11,629
2013 Komedi Oyuncu 7.3 5,104
2013 37 Komedi Oyuncu 4.8 1,102
2013 Komedi Oyuncu 5.4 79
2013 Komedi Oyuncu 6.9 5,009
2012 Komedi Oyuncu 7.5 20,189
2012 Komedi Oyuncu 7.6 4,417
2012 Komedi Senarist 8.6 19,189
2012 36 Dram 5.7 811
2012 Komedi Oyuncu 3.0 4,694
2011 35 Komedi Oyuncu 6.2 70,839

Çaylak Soyguncular
2011 35 Aksiyon Oyuncu 6.1 102,795
2010 Komedi Oyuncu 7.4 2,060

Yedek Polisler
2010 34 Aksiyon Oyuncu 6.6 273,133
2010 Senarist
Çeşitli
5.5 250
2010 Komedi Oyuncu 4.8 149
2010 Komedi Oyuncu 5.6 1,222
2009 33 Komedi Oyuncu 7.1 35
2009 Komedi Oyuncu 8.3 49,642
2008 Animasyon Oyuncu 8.3 6,612

Aşk Dedektifi
2007 31 Komedi Oyuncu 6.2 4,970
2007 Komedi Senarist
Çeşitli
3.9 166
2005 Komedi Oyuncu 9.0 612,556
1952 News Oyuncu 4.6 2,254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023