Giriş Kayıt
Clark Freeman

Clark Freeman


Oyuncu, Yapımcı

Clark Freeman, oyuncu, yapımcı.

We Go On (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.7 2,368

Narcos: Meksika
2018 Suç Oyuncu 8.4 36,297
2017 Komedi Oyuncu 8.5 34
2016 Dram Oyuncu 5.8 3,220

Korkunun 5 Duyusu
2013 Korku Çeşitli 4.9 1,116
2013 Komedi Yapımcı 5.9 109

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Oyuncu 4.3 3,006
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.7 5,385
2009 Suç Oyuncu 6.7 45,140

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Çeşitli 5.5 59,214

Diş Perisi
2003 Korku Çeşitli 5.0 28,884
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 256
1965 Dram Oyuncu 5.1 5,724
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019