Giriş Kayıt
Anthony Sutcliffe

Anthony Sutcliffe


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Anthony Sutcliffe, kameraman, görüntü yönetmeni.

Casualty (1986), (2005) Aşkın Gerçeği (2005), (2005) Afterlife (2005), (2012) Stella (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Kameraman 7.7 384
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 187
2012 Komedi Kameraman 8.0 1,471
2008 Korku Kameraman 4.9 285
2006 Komedi Kameraman    
2005 Komedi Kameraman 8.2 481

Aşkın Gerçeği
2005 Komedi Kameraman 5.4 3,985
2005 Dram Kameraman 7.9 1,799
2000 Dram Kameraman 4.8 959
1986 Dram Kameraman 6.0 2,278
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019