Giriş Kayıt
Marta Plucinska

Marta Plucinska (49)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Marta Plucinska, 25 Ağustos 1970 Poznan, Wielkopolskie, Polonya doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen.

Droga do raju (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1970
Doğum Yeri: Poznan, Wielkopolskie, Polonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 46 Romantik Yönetmen
Senarist
2.6 76
2006 36 Dram Yapımcı 6.6 56
2003 33 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 47
2000 30 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 317
1999 29 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019