Giriş Kayıt
Jim Parsons

Jim Parsons


Oyuncu, Yapımcı

Jim Parsons, oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Mayıs ayında Todd Spiewak ile evlendi.

The Big Bang Theory (2007), Spoiler Alert (2022), A Kid Like Jake (2018), The Boys in the Band (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Jimmy Pea
9.5 (132 Oy)
  • Currently 189.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (57)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.3 7,317
2021 Komedi Yapımcı 3.5 410
2020 Belgesel Yapımcı    
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 6.7 2,393
2020 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.5 41,004
2020 Komedi Oyuncu 8.6 4,289
2019 Biyografi Oyuncu 6.7 104,172
2019 Komedi Yapımcı 7.6 10,299
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.6 3,903
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 1,032
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 424
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.7 110,797

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 334
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Oyuncu 7.8 257,241
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 4,903

Evim
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 112,181
2015 Korku Oyuncu 5.3 11,247
2014 Animasyon Oyuncu 5.4 1,240
2014 Oyuncu 6.6 455

Keşke Burada Olsam
2014 Komedi Oyuncu 6.6 39,129

Kalbin Direnişi
2014 Dram Oyuncu 7.9 37,907
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,098
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 942
2013 Oyuncu 6.9 401
2012 Oyuncu 6.3 273

Muppetlar
2011 Komedi Oyuncu 7.1 97,150
2011 Komedi Oyuncu 6.2 48,191
2011 Müzik Oyuncu 8.1 182
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,050
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392
2010 Oyuncu 7.0 217
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 610
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,887

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Oyuncu 6.0 1,069
2007 Komedi Oyuncu 8.1 874,204

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Oyuncu 5.9 30,722

Ekspres Kasa
2006 Komedi Oyuncu 6.5 16,273

Gizli İlişkiler
2005 Dram Oyuncu 6.8 4,841
2005 Komedi Oyuncu 5.5 1,569
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,523

Eve Dönüş
2004 Komedi Oyuncu 7.4 223,547
2003 Komedi Oyuncu 5.3 1,584
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,968
1999 Dram Oyuncu 7.0 7,072
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,586
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1994 News Oyuncu 3.2 970
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film