Giriş Kayıt
Evangeline Lilly

Evangeline Lilly


Oyuncu

Evangeline Lilly, oyuncu.

Karınca Adam (2015), Lost (2004), Ant-Man ve Wasp (2018), Çelik Yumruklar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Evangeline
Takma İsmi: Monkey
9.2 (161 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ant-Man ve Wasp: Quantumania
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 102,899
2021 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,051

Rüya Ülkesi
2021 Dram Oyuncu 6.2 14,049
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,282,733

Ant-Man ve Wasp
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 454,314
2017 Komedi Oyuncu 5.7 23,408

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 727,648

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 576,897
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Oyuncu 7.8 710,674

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 359,961
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,080
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408
2010 Belgesel Oyuncu
7.9 511
2009 Dram Oyuncu
7.9 523
2009 Dram Oyuncu
7.6 1,277

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Oyuncu 7.5 476,093
2008 Dram Oyuncu 5.7 4,153
2007 Belgesel Oyuncu 7.7 304
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 460
2005 Belgesel Oyuncu 7.1 85

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Oyuncu 5.2 8,190
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,543

İki Fıstık
2004 Suç Oyuncu 5.8 165,949
2004 Macera Oyuncu 8.3 602,210

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Oyuncu 5.7 128,045

İtalya'da Aşk
2003 Macera Oyuncu 5.5 42,386
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,685
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,566
2001 Macera Oyuncu 7.5 139,510
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,757
1995 Komedi Oyuncu 8.1 370
1994 News Oyuncu 3.2 975
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,058
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,359
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,346
1981 News Oyuncu 3.6 2,811
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film