Giriş Kayıt
Sarah Rafferty

Sarah Rafferty


Oyuncu

Sarah Rafferty, oyuncu.

2001 yılının Haziran ayında Santtu Seppälä ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

My Life with the Walter Boys (2023), All Things Valentine (2016), Suits (2011), (2003) Tremors (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.7 (33 Oy)
  • Currently 194.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.9 12,556
2020 Korku Oyuncu 3.4 231
2016 Komedi Oyuncu 6.4 2,628
2011 Komedi Oyuncu 8.4 481,060
2011 Komedi Oyuncu 5.5 324
2009 Komedi Oyuncu 5.3 190

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 Dram Oyuncu 6.1 438
2007 Dram Oyuncu 5.2 228
2006 Komedi Oyuncu 5.8 764
2003 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 3,151
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,134
2000 Komedi Oyuncu 5.0 414
1981 News Oyuncu 3.6 2,776
1952 News Oyuncu 4.6 2,468
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film