Giriş Kayıt
Tom Wade

Tom Wade


Oyuncu

Tom Wade, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.4 83
2016 Suç Oyuncu 7.6 263
2014 Gerilim Oyuncu 4.5 206
2011 Dram Oyuncu 6.7 1,377
2011 Komedi Oyuncu 5.4 334
2011 Dram Oyuncu 6.9 59
2010 Suç Oyuncu 7.7 687
2008 Dram Oyuncu 5.1 656
2008 Belgesel Oyuncu 7.0 32
2006 Korku Oyuncu 4.8 2,698
1999 Dram Oyuncu 4.8 124
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019