Giriş Kayıt
Simone Colombari

Simone Colombari


Oyuncu

Simone Colombari, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 5.4 23
2019 Suç Oyuncu 6.5 85
2019 Dram Oyuncu 6.2 162
2013 Komedi Oyuncu 4.1 638
2009 Komedi Oyuncu 5.3 6

Gökyüzü Kadar Kırmızı
2006 Dram Oyuncu 7.7 2,086
2006 Dram Oyuncu 7.0 292
2006 Komedi Oyuncu 7.8 674
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 467
2003 Dram Oyuncu 7.0 893
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film