Giriş Kayıt
Ivo Lopes Araújo

Ivo Lopes Araújo


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Ivo Lopes Araújo, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 239
2015 Görüntü Yönetmeni 6.7 128
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 24
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 126
2014 Macera Görüntü Yönetmeni 6.8 53
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 638

Dövme
2013 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.0 1,341
2013 Görüntü Yönetmeni 6.6 176
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 77
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 44
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 195
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 107
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,319) The 100 (1,641) La casa de papel (1,397) Euphoria (1,221) The Big Bang Theory (1,165) Legion (1,159) Chernobyl (1,155) Mindhunter (1,153) Fear the Walking Dead (1,130) Big Little Lies (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019