Giriş Kayıt
Yasuharu Takanashi

Yasuharu Takanashi


Müzisyen

Yasuharu Takanashi, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Müzik    
2021 Animasyon Müzik 7.4 147
2018 Animasyon Müzik 7.1 1,479
2018 Animasyon Müzik 6.2 642
2017 Animasyon Müzik 6.9 2,501
2017 Animasyon Müzik 6.4 29,175
2016 Animasyon Müzik 6.8 1,357
2015 Animasyon Müzik 7.8 12,313
2015 Macera Müzik 5.1 467
2015 Animasyon Müzik 6.6 3,390
2014 Animasyon Müzik 7.6 17,964
2014 Animasyon Müzik 7.8 2,519
2013 Animasyon Müzik 5.4 33
2012 Animasyon Müzik 7.0 2,412
2012 Animasyon Müzik 7.6 8,325
2012 Aksiyon Müzik 6.4 548
2012 Animasyon Müzik 6.2 525
2011 Animasyon Müzik 7.1 5,943
2010 Animasyon Müzik 7.6 3,984
2010 Animasyon Müzik 7.0 73
2010 Animasyon Müzik 6.5 6,006
2009 Animasyon Müzik 7.9 28,514
2009 Animasyon Müzik 8.3 100
2008 Animasyon Müzik 7.0 73
2008 Animasyon Müzik 6.8 5,375
2008 Macera Müzik 5.1 176
2008 Animasyon Müzik 7.0 104
2008 Animasyon Müzik 7.3 1,804
2007 Animasyon Müzik 7.5 304
2007 Animasyon Müzik 8.7 175,062
2007 Animasyon Müzik 7.2 58
2007 Animasyon Müzik 7.4 1,177
2006 Animasyon Müzik 7.4 1,999
2005 Fantastik Müzik 8.0 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film