Giriş Kayıt
Shantel VanSanten

Shantel VanSanten (37)


Oyuncu

Shantel Yvonne VanSanten, 25 Temmuz 1985 Luverne, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Son Durak 4 3D (2009), For All Mankind (2019), The Messengers (2015), Love Blossoms (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shantel Yvonne VanSanten
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1985
Doğum Yeri: Luverne, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Shantel Van Santen
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
9.7 (15 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 37 Suç Oyuncu 4.5 175
2019 Dram Oyuncu 8.0 45,718
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 522,014
2017 32 Dram Oyuncu 6.6 1,735
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 38,211
2015 Dram Oyuncu 6.3 9,153
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 348,891
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,255
2014 29 Dram Oyuncu 4.6 1,540

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.0 37,181
2012 Komedi Oyuncu 5.6 854
2011 26 Dram Oyuncu 7.2 2,261
2011 26 Dram Oyuncu 4.9 230
2011 26 Dram Oyuncu 4.4 2,360

Son Durak 4 3D
2009 24 Korku Oyuncu 5.1 108,492
2008 23 Korku Oyuncu 4.1 578

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 82,058
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023