Giriş Kayıt
Maciej Lagodzinski

Maciej Lagodzinski


Oyuncu

Maciej Lagodzinski, Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 5.9 16
2003 Dram Oyuncu 6.8 47
2002 Macera Oyuncu 5.4 835
2001 Macera Oyuncu 3.5 1,691
1953 Dram Oyuncu 9.0 23
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019