Giriş Kayıt
Philippe Gagnon

Philippe Gagnon (49)


Yönetmen, Editör

Philippe Gagnon, 16 Ekim 1974 Quebec City, Quebec, Kanada doğumlu yönetmen, editör.

Girls' Night Out (2017), Living with the Enemy (2005), Amber Alert (2016), Swept Up by Christmas (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ekim 1974
Doğum Yeri: Quebec City, Quebec, Kanada
Burcu: Terazi
2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Korku Yönetmen    
2020 Gerilim Yönetmen 4.3 31
2019 Komedi Yönetmen 6.2 750
2018 Gerilim Yönetmen 4.8 618
2018 Gerilim Yönetmen 4.9 635
2018 Gerilim Yönetmen 4.6 696
2018 Yönetmen 4.9 903
2017 Gerilim Yönetmen 4.7 410
2017 Gerilim Yönetmen 4.5 1,146
2016 Dram Yönetmen 5.2 571
2016 Gerilim Yönetmen 5.7 837
2015 41 Gerilim Yönetmen 5.7 749
2015 41 Gerilim Yönetmen 4.3 302
2014 Dram Yönetmen 5.9 553
2012 Aksiyon Yönetmen 5.5 642
2012 38 Gerilim Yönetmen 4.2 494
2011 37 Gerilim Yönetmen 5.1 392
2010 36 Macera Yönetmen 5.1 653
2009 35 Aksiyon Yönetmen 4.9 321
2009 Suç Yönetmen 5.0 269
2009 Dram Yönetmen 7.2 73
2007 Suç Yönetmen 5.1 316

Ölümcül Güven
2006 32 Dram Yönetmen 5.2 537
2005 Suç Yönetmen 5.3 902

Ayın Saklı Yüzü
2003 29 Dram Editör 7.2 1,978
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024