Giriş Kayıt
Nicolas Canuel

Nicolas Canuel


Oyuncu, Yapımcı

Nicolas Canuel, oyuncu, yapımcı.

Bluff (2007), Son Tünel (2004), İyi Polis Kötü Polis (2006), (2013) Hot Dog (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.2 331
2013 Biyografi Oyuncu 6.2 96
2013 Komedi Oyuncu 5.8 2,734
2012 Belgesel Yapımcı 9.0 7
2011 Animasyon Oyuncu 3.8 111
2008 Dram Oyuncu 6.1 167
2007 Komedi Oyuncu 6.8 2,777

My Daughter My Angel
2007 Suç Oyuncu 6.1 1,050
2007 Suç Oyuncu 7.1 89

İyi Polis Kötü Polis
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,151
2006 Dram Oyuncu 6.3 211

The Outlander
2005 Dram Oyuncu 6.4 410
2005 Komedi Oyuncu 6.4 260
2005 Gerilim Oyuncu 8.1 36
2004 Komedi Oyuncu 4.7 554

Son Tünel
2004 Suç Oyuncu 6.4 753
2003 Dram Oyuncu 6.3 1,317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024