Giriş Kayıt
Erica Ash

Erica Ash (46)


Oyuncu

Erica Ash, 19 Eylül 1977 Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Meşhur Hayalet Ernest (2023), Survivor's Remorse (2014), Miss Me This Christmas (2017), Violet (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1977
Doğum Yeri: Florida, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meşhur Hayalet Ernest
2023 46 Macera Oyuncu 6.1 32,705
2023 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,155
2021 44 Dram Oyuncu 5.9 1,389
2021 44 Korku Oyuncu 3.6 51
2020 43 Gerilim Oyuncu    
2019 42 Gerilim Oyuncu 4.7 337

Drew Amca
2018 41 Komedi Oyuncu 5.8 15,716
2018 Dram Oyuncu 6.4 482
2017 40 Komedi Oyuncu 5.2 1,824
2017 40 Komedi Oyuncu 4.4 531
2017 40 Komedi Oyuncu 4.6 877
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 11,088
2015 38 Komedi Oyuncu 4.3 429
2014 Dram Oyuncu 7.2 2,554
2014 37 Korku Oyuncu 5.9 9,267
2013 Talk-Show Oyuncu 4.6 1,488

Korkunç Bir Film 5
2013 36 Komedi Oyuncu 3.5 77,090
2013 Komedi Oyuncu 7.7 4,486
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84

Evimiz Hakkındaki Herşey
2001 24 Komedi Oyuncu 6.5 431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024