Giriş Kayıt
Sarah Phelps

Sarah Phelps


Senarist, Yapımcı

Sarah Phelps, senarist, yapımcı.

10 Küçük Zenci (2015), Dublin Murders (2019), Ordeal by Innocence (2018), The ABC Murders (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Senarist
Yapımcı
7.9 4,095
2021 Dram Senarist
Yapımcı
7.0 3,597
2020 Gizem Senarist
Yapımcı
6.2 876
2019 Suç Senarist
Yapımcı
7.1 12,204
2018 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 11,728
2018 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 11,818
2017 Dram Senarist 7.5 15,852
2016 Suç Senarist 7.0 5,677
2016 Dram Senarist 7.2 3,927

10 Küçük Zenci
2015 Suç Yapımcı
Senarist
7.8 44,387

Boş Koltuk
2015 Dram Senarist 6.5 3,251
2015 Dram Senarist 7.7 4,096
2014 Dram Senarist
Yapımcı
7.8 3,443
2012 Suç Senarist 6.5 808
2011 Dram Senarist 7.5 8,279
2007 Dram Senarist 7.3 3,147
2002 Animasyon Yapımcı 6.3 603
1985 Dram Senarist 4.8 9,297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film