Giriş Kayıt
Joshua L. Pearson

Joshua L. Pearson


Editör, Editör, Müzisyen

Joshua L. Pearson, editör, editör, müzisyen.

What Happened, Miss Simone? (2015), Rent: Broadway'den Canlı Çekim (2008), Whitey: United States of America v. James J. Bulger (2014), Keith Richards: Under the Influence (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Pearson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Editorial Department 6.6 126
2015 Belgesel Editör 7.1 2,461
2015 Belgesel Editör 7.6 10,388
2014 Belgesel Editör
Müzik
Çeşitli
6.8 2,751
2013 Belgesel Editör 4.7 561

Shrek Müzikali
2013 Komedi Editör 7.1 2,319

Afrika Semaları Altında
2012 Belgesel Editör 7.8 441
2009 Belgesel Editör 8.9 11

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 Dram Editör 8.0 3,628

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Editorial Department
Müzik
Editör
7.3 194
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019