Giriş Kayıt
Kira Pozehl

Kira Pozehl (37)


Oyuncu

Kira Allison Pozehl, 07 Nisan 1982 Seward, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Kira Allison Pozehl
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1982
Doğum Yeri: Seward, Nebraska, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Komedi Oyuncu 6.0 5,276
2015 Suç Oyuncu 7.8 8,677
2015 33 Komedi Oyuncu 5.6 8,792

Zaman Sapması
2014 32 Bilim-Kurgu 6.5 38,073
2012 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 11
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019