Giriş Kayıt
Pablo Krögh

Pablo Krögh (50)


Oyuncu, Kameraman

Pablo Willy Krögh Baraona, 21 Şubat 1963 Recoleta, Santiago, Metropolitan Region, Şili doğumlu oyuncu, kameraman.

(2012) No (2012), (2004) Machuca (2004), (2013) Gloria (2013), (2012) Joven y alocada (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Pablo Krögh, 02 Eylül 2013 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Pablo Willy Krögh Baraona
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1963
Ölüm Tarihi: 02 Eylül 2013
Doğum Yeri: Recoleta, Santiago, Metropolitan Region, Şili
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 50 Komedi Oyuncu 6.9 9,386
2012 49 Dram Oyuncu 7.4 26,245

Karşımdaki Gece
2012 49 Komedi Oyuncu 6.1 526
2012 Dram Oyuncu 8.2 6
2012 Dram Oyuncu 7.3 9
2012 49 Dram Oyuncu 6.0 3,056
2011 Dram Oyuncu 7.5 49
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,270
2011 Dram Oyuncu 7.0 16
2011 48 Korku Oyuncu 4.3 684
2010 47 Dram Oyuncu 6.0 84
2010 Suç Oyuncu 7.5 43
2010 Tarihi Oyuncu 8.9 11
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 64
2009 46 Romantik Oyuncu 6.2 51
2009 46 Dram Oyuncu 6.1 381

Gökyüzü, Yeryüzü ve Yağmur
2008 45 Dram Oyuncu 6.2 188
2007 Dram Oyuncu 6.8 94
2007 44 Komedi Oyuncu 5.9 141
2004 41 Biyografi Oyuncu 7.7 12,672
2000 37 Dram Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
7.1 485
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film