Giriş Kayıt
Dave Kelly

Dave Kelly


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Dave Kelly, müzisyen, müzisyen, sesler.

Bakıcım Bir Vampir (2011), My Babysitter's a Vampire (2010), Toiretto (2010), Chastity Bites (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Müzik 6.2 67
2016 Spor Sesler 7.2 83
2015 Tarihi Müzik 7.9 120
2014 Kısa Metraj Müzik 7.7 31
2014 Belgesel Müzik 8.6 27
2014 Belgesel Müzik 8.5 410
2013 Komedi Müzik 4.6 1,048
2013 Aksiyon Müzik 7.8 2,812
2013 Aksiyon Müzik 5.5 199
2012 Animasyon Müzik 7.0 1,486
2012 Aksiyon Müzik 8.4 9,632

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Müzik 7.0 5,100
2011 Aksiyon Müzik 3.9 454
2010 Belgesel Müzik 6.8 144
2010 Macera Müzik 6.1 4,123
2010 Belgesel Sesler 7.5 40
2010 Dram Müzik 6.3 821
2008 Dram Müzik 5.0 396
2008 Belgesel Müzik 6.6 31
2007 Animasyon Müzik 7.4 13,914
2004 Belgesel Müzik 7.8 349
2001 Aksiyon Müzik 5.8 4,600
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024