Giriş Kayıt
Kelly Williams

Kelly Williams


Yapımcı, Oyuncu

Kelly Williams, yapımcı, oyuncu.

(2018) Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim (2018), (2015) 6 Years (2015), (2014) Hellion (2014), (2018) The Long Dumb Road (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 6.0 1,549

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 Komedi Yapımcı 7.0 43,690
2018 Dram Yapımcı 6.9 1,101
2017 Komedi Yapımcı 5.7 871
2017 Suç Yapımcı 4.7 131
2015 Dram Yapımcı 5.6 10,257
2014 Dram Yapımcı 6.1 5,104
2013 Komedi 5.8 34,776
2013 Dram Yapımcı 6.0 1,324
2013 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 159
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 62
2012 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 97

Hayata Uyanmak
2001 Animasyon Çeşitli 7.8 57,410
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019