Giriş Kayıt
Jaffar Mahmood

Jaffar Mahmood


Yönetmen, Editör

Jaffar Mahmood, yönetmen, editör.

Reboot (2022), Killing It (2022), (2009) The Middle (2009), (2018) LA to Vegas (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen    
2022 Komedi Yönetmen 7.5 4,522
2022 Komedi Yönetmen 7.1 1,898
2022 Komedi Yönetmen 8.0 48
2018 Komedi Yönetmen 7.1 5,069
2013 Komedi Yönetmen 8.4 322,236
2009 Komedi Yönetmen 7.6 50,484
2009 Komedi Yönetmen 8.5 436,937
2006 Belgesel Çeşitli 7.6 1,645
2005 Belgesel Editorial Department 6.8 4,540
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023