Giriş Kayıt
Matt Willis

Matt Willis (36)


Oyuncu

Matthew James Willis, 08 Mayıs 1983 Kingston upon Thames, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! NOW!" (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew James Willis
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Kingston upon Thames, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Busted | Matt Jay | Matt Sergeant | Matt Jay Willi
Takma İsmi: Mj
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 36 Komedi Oyuncu 6.0 533
2014 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 788
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 909
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,271
1985 Dram Oyuncu 4.8 7,014
1964 Müzik Oyuncu 6.9 698
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019