Giriş Kayıt
Dylan Vox

Dylan Vox (49)


Oyuncu, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen

Dylan Vox, 25 Aralık 1974 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen.

Los Angeles İstilası (2011), Longhorns (2011), Aliens vs. Avatars (2011), Vampire Boys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1974
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Brad Benton | Brad
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 49 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
6.5 69
2021 Gerilim Yönetmen 5.5 89
2021 47 Komedi Yönetmen 5.5 51
2021 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
4.4 147
2021 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
   
2020 Gerilim Yapımcı 7.0 41
2020 Gerilim Yönetmen 5.8 74
2019 45 Dram Oyuncu 6.4 871
2019 45 Gerilim Yapımcı 6.7 256
2019 45 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,005
2019 45 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 935
2019 45 Korku Oyuncu 3.2 276
2019 Gerilim Yapımcı 5.3 162
2018 Gerilim Yapımcı 6.5 4,065
2018 Aksiyon Yönetmen 3.1 683
2017 43 Komedi Yapımcı 4.2 5,427
2017 43 Aksiyon Oyuncu 2.6 768
2017 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı
3.9 7,020
2017 43 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
2.7 623
2016 42 Gerilim Yapımcı 4.7 721
2016 42 Aksiyon 2.2 1,203
2016 42 Korku Yapımcı 3.2 815
2016 42 Animasyon Yapımcı 1.6 464
2016 42 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
3.2 1,461
2015 41 Korku Yapımcı 3.0 1,058
2015 41 Korku Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Oyuncu
3.2 820
2015 41 Aksiyon Yapımcı 4.0 13,966
2015 41 Aksiyon Yapımcı 2.7 2,575
2015 41 Korku Yapım Yöneticisi 4.4 2,380
2014 40 Aile Yapımcı
Oyuncu
3.0 871
2014 40 Gizem Oyuncu 2.9 325
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 39,434
2014 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.5 5,241
2014 40 Korku Yapımcı 4.0 20,684
2014 40 Macera Yapımcı
Oyuncu
2.8 2,050
2014 40 Komedi Yapımcı 3.6 1,596
2014 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.5 2,299
2013 39 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.1 663

Bell Cadısı Avı
2013 39 Biyografi Yapımcı 3.6 1,936
2013 39 Korku Yapım Yöneticisi
Oyuncu
4.3 1,482
2013 39 Suç Çeşitli 4.5 239
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi
0
6.9 156
2012 38 Romantik Yapım Yöneticisi
Oyuncu
5.7 1,314
2012 38 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 1,379
2012 38 Fantastik Oyuncu 2.4 348
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.5 1,247

Yaklaşan Kıyamet
2012 38 Aksiyon Oyuncu 2.4 2,477
2012 38 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,261
2012 38 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
5.1 80
2012 38 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
3.0 2,002
2012 38 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.9 623
2012 38 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Oyuncu
3.5 623
2011 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 1.5 1,746
2011 37 Komedi Oyuncu 1.8 769
2011 37 Aksiyon Oyuncu 2.5 2,500
2011 37 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.4 865
2011 37 Belgesel 8.1 779
2011 37 Komedi Oyuncu 3.2 3,047
2011 37 Komedi Oyuncu 5.5 1,598

Los Angeles İstilası
2011 37 Aksiyon Oyuncu 1.9 5,214
2011 37 Korku Oyuncu 2.8 889

Katil Köpek Balığı Dev Timsaha Karşı
2010 36 Aksiyon Oyuncu 2.4 5,652
2010 36 Korku Oyuncu 2.9 624

Titanik 2
2010 36 Aksiyon Oyuncu 1.7 12,995
2010 36 Komedi Oyuncu 4.4 531
2009 35 Gizem Oyuncu 4.8 604
2007 Dram Oyuncu 4.9 882
2005 Dram Oyuncu 5.8 2,340
2005 31 Belgesel Oyuncu 6.9 95
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film