Giriş Kayıt
Ilse Ronteltap

Ilse Ronteltap


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Ilse Ronteltap, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

De Marathon (2012), Çatı Katı (2010), De Bende van Oss (2011), Jackie (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.0 291
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.0 1,042
2015 Komedi Yapımcı 5.7 745
2015 Gerilim Yapımcı 5.8 1,056
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 507
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 1,328
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 2,052
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 5,980
2012 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 6.6 58
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 1,965
2012 Yönetmen Asistanı 6.0 94
2012 Dram Yapımcı 5.7 1,268
2012 Aksiyon Yapımcı 6.4 1,967
2011 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 2,451

Çatı Katı
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 5,253
2010 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 951
2010 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 192
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 110
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.7 315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019