Giriş Kayıt
Chris Carmack

Chris Carmack (43)


Oyuncu

James Christopher Carmack, 22 Aralık 1980 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

2018 yılının Ekim ayında Erin Carmack ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Kelebek Etkisi 3 (2009), Katil Köpekbalığı (2011), Aşk Adası (2005), Çalışan Kızın Aşk Günlüğü (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Christopher Carmack
Doğum Tarihi: 22 Aralık 1980
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
7.8 (5 Oy)
  • Currently 156/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Dram Oyuncu 5.7 556
2013 33 Gerilim Oyuncu 3.5 452
2012 Dram Oyuncu 7.7 27,296
2012 32 Romantik Oyuncu 5.7 1,310

Katil Köpekbalığı
2011 31 Korku Oyuncu 4.1 27,115

Alpha ve Omega
2010 30 Animasyon Oyuncu 5.1 15,129
2010 30 Suç Oyuncu 4.7 981

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 30 Komedi Oyuncu 5.4 13,486

Kelebek Etkisi 3
2009 29 Suç Oyuncu 5.6 20,622

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 29 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,445

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 27 Komedi Oyuncu 5.4 7,765

Şansa Bak
2006 26 Komedi Oyuncu 5.4 61,130
2006 Komedi Oyuncu 7.5 875

Aşk Adası
2005 25 Macera Oyuncu 4.8 15,393
2004 24 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,747

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 24 Komedi Oyuncu 4.4 10,811

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.6 95,622
1981 News Oyuncu 3.6 2,744
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024