Giriş Kayıt
Al Madrigal

Al Madrigal


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Al Madrigal, oyuncu, yapımcı, senarist.

The Way Back (2020), About a Boy (2014), I'm Dying Up Here (2017), Happily (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 128
2023 Komedi Yapımcı 5.8 236
2022 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 240
2022 Komedi Oyuncu 7.2 22
2022 Komedi Oyuncu 5.0 21
2022 Aksiyon Oyuncu 5.1 153,157
2021 Dram Oyuncu 5.9 1,395
2021 Komedi Oyuncu 7.3 8,521
2021 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 5.3 4,473
2021 Belgesel Yapımcı 8.0 137
2021 Fantastik Oyuncu 5.9 117
2020 Dram Oyuncu 6.7 52,770
2019 Komedi Yapımcı 7.5 71
2019 Komedi Yapımcı    
2018 Komedi Oyuncu 7.0 2,135

Akşam Okulu
2018 Komedi Oyuncu 5.6 44,320
2017 Komedi Oyuncu 4.8 1,173
2017 Komedi Oyuncu
Senarist
7.5 4,040

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 37,563
2017 Komedi Senarist
Oyuncu
7.4 162
2016 Komedi Oyuncu 5.8 904
2016 Suç Oyuncu 8.1 355,453
2015 Komedi Oyuncu 7.8 28,518
2014 Belgesel 7.1 3,541
2014 Komedi Oyuncu 7.4 8,808
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,227
2011 Komedi Oyuncu 5.7 1,471
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,980
2010 Komedi Oyuncu 6.7 5,893
2009 Aksiyon Oyuncu 3.5 3,082
2008 Komedi Oyuncu 5.9 407
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 888

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 38,358
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,488
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024