Giriş Kayıt
Geun-hyeon Jo

Geun-hyeon Jo


Sanat Yönetmeni, Yönetmen, Yapım Tasarımcısı, Senarist

Geun-hyeon Jo, sanat yönetmeni, yönetmen, yapım tasarımcısı, senarist.

Karanlık Sırlar (2003), Benim Yolum (2011), Hüzünden Öte (2009), Kanlı Hançer (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 133
2012 Dram Yönetmen 6.3 1,408

Cariye
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.0 2,660

Benim Yolum
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.6 12,710
2010 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 297

Hüzünden Öte
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 2,814

The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 229

70'ler İleri
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 204

Efsanevi Libido Hikayesi
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 5.3 944
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 115
2007 Sanat Yönetmeni 6.0 425
2007 Dram Sanat Yönetmeni 5.4 300
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 255
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 417

Kanlı Hançer
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 1,438
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 618
2004 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 403

Karanlık Sırlar
2003 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 68,552
2002 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film