Giriş Kayıt
Leslie Sellers

Leslie Sellers


Casting, Oyuncu

Leslie Sellers, casting, oyuncu.

Tutku Üçgeni (2002), Rüyamda (1999), Witness Protection (1999), (2003) Gizemli Nehir (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizemli Nehir
2003 Suç Casting 7.9 391,681

Tutku Üçgeni
2002 Komedi Casting 6.2 1,254

Yeni Komşular
2000 Dram Casting 4.8 314
1999 Suç Casting 6.2 1,481

Rüyamda
1999 Dram Casting 5.5 11,816

Dava
1998 Dram Casting 6.6 25,996
1987 Komedi Oyuncu 5.8 24
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019