Giriş Kayıt
Stéphane Debac

Stéphane Debac (50)


Oyuncu, Yönetmen

Stéphane Debac, 23 Ekim 1973 Lyon, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen.

Av (2011), Girl on a Bicycle (2013), (2008) Mistik Olay (2008), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1973
Doğum Yeri: Lyon, Fransa
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Komedi Oyuncu 6.5 183
2022 49 Komedi Oyuncu 7.2 1,758
2020 Suç Oyuncu 5.9 10
2020 47 Dram Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 5.6 107
2018 45 Komedi Oyuncu 5.4 1,961
2017 44 Suç Oyuncu 6.0 458
2016 43 Komedi Oyuncu 5.0 539
2015 Dram Oyuncu 8.7 14,479
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,245
2014 41 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 40 Animasyon Oyuncu 6.3 162
2013 40 Komedi Oyuncu 6.2 2,374

Av
2011 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,880

Cinler
2010 37 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,005

Moda Kurbanı
2009 36 Komedi Oyuncu 4.2 175
2008 35 Dram Oyuncu 6.5 2,940

Mistik Olay
2008 35 Dram Oyuncu 5.0 217,495
2008 35 Komedi Oyuncu 5.3 342
2008 Komedi Yönetmen
Oyuncu
7.2 12

İkiye Bölünen Kız
2007 34 Dram Oyuncu 6.2 3,812

Mr. Bean Tatilde
2007 34 Komedi Oyuncu 6.4 134,902
2006 33 Dram Oyuncu 6.3 3,084
2005 Komedi Oyuncu 7.0 113

Görüşme
2000 27 Dram Oyuncu 6.0 212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film