Giriş Kayıt
Emil Tsolov

Emil Tsolov


Dublör, Oyuncu

Emil Tsolov, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Emil Tzolov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Dublör 4.7 8,522
2009 Aksiyon Dublör 4.3 2,649

Venedik'te Dehşet
2008 Korku Dublör 2.5 1,725

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Dublör 5.8 8,892

Kontrat
2006 Dram Dublör 5.6 22,559
2005 Gerilim Dublör 5.8 816
2005 Aksiyon Dublör 3.5 407

Kontrol
2004 Suç Dublör 6.2 6,898

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Oyuncu 5.0 4,538

Mahşer Treni
2002 Aksiyon Dublör 4.0 6,887
2001 Aksiyon Dublör 4.6 741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019