Giriş Kayıt
Tetsuo Gensho

Tetsuo Gensho


Yapımcı

Tetsuo Gensho, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 5.8 921
2006 Animasyon Yapımcı 7.4 4,148
2005 Animasyon Yapımcı 7.6 95
2005 Animasyon Yapımcı 6.0 122
2005 Animasyon Yapımcı 7.5 166
2003 Animasyon Yapımcı 7.0 453
2002 Animasyon Yapımcı 7.4 3,869
1999 Aksiyon Yapımcı 6.4 140
1997 Animasyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019