Giriş Kayıt
Belén López

Belén López (54)


Oyuncu

Belén López, 28 Mart 1970 Seville, Seville, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

15 años y un día (2013), El crack cero (2019), Luna, el misterio de Calenda (2012), (2023) Berlín (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1970
Doğum Yeri: Seville, Seville, Andalucía, İspanya
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.1 17,961
2020 Suç Oyuncu 6.6 18,500
2020 50 Dram Oyuncu 6.8 5,447
2019 49 Gerilim Oyuncu 6.6 889
2018 Dram Oyuncu 7.5 1,734
2017 Dram Oyuncu 6.3 162
2016 46 Gerilim Oyuncu 6.1 70
2016 46 Komedi Oyuncu 5.5 1,654
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,158
2014 44 Oyuncu 5.6 1,677
2014 44 Komedi Oyuncu
6.6 1,839
2013 43 Oyuncu 5.7 1,382
2012 42 Komedi 6.3 2,405
2012 Fantastik Oyuncu 7.1 606
2009 Macera Oyuncu 6.6 1,235
2006 36 Komedi Oyuncu 5.8 268
2006 36 Gerilim Oyuncu 6.0 360
2005 Oyuncu 5.5 493
2003 Oyuncu 7.5 4,032
2001 Dram Oyuncu 5.4 12
2000 Oyuncu 5.5 743
1999 Oyuncu 5.9 378
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 357
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024