Giriş Kayıt
John Mernit

John Mernit


Yapımcı

John Mernit, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Yapımcı    
2007 Belgesel Yapımcı 7.0 71
2007 Belgesel Yapımcı 6.6 24
2006 Belgesel Yapımcı 7.8 240
2005 Belgesel Yapımcı 7.0 79
2004 Belgesel Yapımcı 7.4 825
2004 Belgesel Yapımcı 7.8 290
2002 Belgesel Yapımcı 7.8 607
1985 Belgesel Yapımcı
8.0 248
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019