Giriş Kayıt
Pritam Chakraborty

Pritam Chakraborty


Müzisyen, Müzisyen

Pritam Chakraborty, müzisyen, müzisyen.

Dangal (2016), Laal Singh Chaddha (2022), Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur (2012), Brahmastra Part One: Shiva (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeet-Pritam | Preetam | Jeet - Pritam | Sai Pritam
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik    
2023 Komedi Müzik 7.2 29,880
2023 Komedi Müzik 6.0 27,421
2023 Aksiyon Müzik 5.0 27,605
2023 Gerilim Müzik    
2022 Dram Müzik 8.1 14,353
2022 Aksiyon Müzik 5.6 111,588
2022 Aksiyon Müzik 7.4 14,663
2022 Komedi Müzik 5.7 33,037
2022 Komedi Müzik 5.5 174,772
2021 Biyografi Müzik 7.5 40,763
2021 Aksiyon Müzik    
2020 Aksiyon Müzik 7.6 43,354
2019 Dram Müzik 7.6 9,799
2019 Komedi Müzik 8.3 63,309
2019 Dram Müzik 3.5 17,002
2017 Aksiyon Müzik 5.0 10,568
2017 Komedi Müzik 5.1 22,770
2017 Aksiyon Müzik 6.4 11,619
2017 Dram Müzik 3.9 21,746
2017 Komedi Müzik 4.7 8,572
2016 Aksiyon Müzik 8.3 210,495
2016 Dram Müzik 5.8 25,945
2016 Müzik    
2015 Romantik Müzik 3.4 894
2014 Dram Müzik 7.2 1,827
2014 Aksiyon Müzik 7.2 30,230
2014 Komedi Müzik 5.6 4,215
2013 Aksiyon Müzik 5.4 49,066
2013 Aksiyon Müzik 5.3 6,687
2013 Aksiyon Müzik 4.9 5,396
2013 Aksiyon Müzik 4.4 7,609
2013 Dram Müzik 4.7 2,011
2013 Aksiyon Müzik 3.7 1,484
2013 Gerilim Müzik 5.0 2,861

Yarış 2
2013 Aksiyon Müzik 5.3 17,445

Çılgın Gençlik
2013 Dram Müzik 7.2 51,473

Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur
2012 Macera Müzik 8.1 86,731
2012 Gerilim Müzik
Müzik
3.9 908
2012 Suç Müzik 6.4 5,884
2012 Suç Müzik 6.3 6,047
2012 Komedi Müzik    
2012 Aksiyon Müzik 5.2 8,050
2012 Aksiyon Müzik 4.3 4,998
2011 Komedi Müzik 5.7 14,938
2011 Aksiyon Müzik 2.4 395
2011 Komedi Müzik 5.7 61
2011 Dram Müzik 4.8 5,637

Yakın Koruma
2011 Romantik Müzik 4.7 27,846
2011 Komedi Müzik 4.2 1,414
2011 Komedi Müzik 4.9 19,610
2011 Suç Müzik 4.4 148
2011 Aksiyon Müzik 6.2 4,186
2011 Komedi Müzik 4.8 6,303
2011 Aksiyon Müzik 7.5 1,764
2011 Komedi Müzik 5.9 4,211
2010 Komedi Müzik 5.6 21
2010 Aksiyon Müzik 4.5 2,921
2010 Komedi Müzik 4.3 6,943
2010 Aksiyon Müzik 5.6 9,624
2010 Aksiyon Müzik 5.1 2,295
2010 Aksiyon Müzik 7.0 4,083
2010 Dram Müzik 4.5 74
2010 Suç Müzik 7.4 18,670
2010 Komedi Müzik 5.9 12,378
2010 Aksiyon Müzik 7.1 18,914
2010 Komedi Müzik 6.1 7,800
2010 Komedi Müzik 6.5 6,804
2010 Komedi Müzik
Müzik
5.2 410
2010 Komedi Müzik 2.8 140
2009 Komedi Müzik 5.8 10,262
2009 Dram Müzik 5.0 1,871
2009 Komedi Müzik 6.4 16,520
2009 Aksiyon Müzik 6.2 6,985
2009 Komedi Müzik 4.7 4,645
2009 Komedi Müzik 5.6 339
2009 Komedi Müzik 5.3 1,409
2009 Komedi Müzik 6.8 16,986
2009 Suç Müzik 6.8 12,196
2009 Aksiyon Müzik 5.2 955
2009 Aksiyon Müzik 4.8 390
2009 Komedi Müzik 6.4 13,381
2008 Aksiyon Müzik 5.7 16,439
2008 Komedi Müzik 5.2 8,993
2008 Suç Müzik
Müzik
4.6 2,579
2008 Suç Müzik 6.9 440
2008 Dram Müzik 3.5 280
2008 Suç Müzik 6.9 7,280
2008 Dram Müzik
Müzik
4.1 127
2008 Aksiyon Müzik 6.7 16,004
2008 Komedi Müzik 4.7 448
2008 Aksiyon Müzik 3.9 518

10 Hikâye
2007 Macera Müzik 5.7 1,706
2007 Spor Müzik 5.1 2,866
2007 Komedi Müzik 7.9 58,715
2007 Aksiyon Müzik 3.1 590
2007 Komedi Müzik 7.4 32,237
2007 Komedi Müzik 6.5 7,558
2007 Dram Müzik 6.5 1,332
2007 Dram Müzik 6.2 60
2007 Suç Müzik 5.4 1,571
2007 Aksiyon Müzik 7.4 8,000
2007 Suç Müzik 4.4 321
2007 Komedi Müzik
Müzik
7.4 12,877
2007 Komedi Müzik 3.3 413
2007 Komedi Müzik 5.4 572
2007 Komedi Müzik 4.3 528
2007 Komedi Müzik 3.7 584
2006 Komedi Müzik 6.6 14,892

Dhoom 2
2006 Aksiyon Müzik 6.5 29,885
2006 Komedi Müzik 5.4 2,236

Awarapan
2006 Biyografi Müzik 6.5 1,626
2006 Komedi Müzik 6.8 3,239
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
3.5 1,335
2006 Dram Müzik 5.8 561
2006 Dram Müzik 4.6 431
2006 Suç Müzik 7.2 6,666
2006 Aksiyon Müzik 3.6 1,620
2005 Komedi Müzik 5.7 667
2005 Komedi Müzik 6.7 17,042
2005 Gerilim Müzik 4.8 2,302
2004 Aksiyon Müzik 6.6 22,378
2002 Komedi Müzik 5.5 2,481
2001 Dram Müzik 5.5 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024