Giriş Kayıt
Akeno Watanabe

Akeno Watanabe (41)


Oyuncu

Akeno Watanabe, 18 Kasım 1982 Funabashi, Chiba, Japonya doğumlu oyuncu.

"Kaleido Star" (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1982
Doğum Yeri: Funabashi, Chiba, Japonya
Takma İsmi: Akenon
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 39 Animasyon Oyuncu 7.3 49
2019 37 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 364
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,827
2016 34 Animasyon Oyuncu 7.6 551
2016 34 Animasyon Oyuncu 8.0 597
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 975
2015 33 Animasyon Oyuncu 7.1 628
2015 33 Animasyon Oyuncu 7.5 577
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 13,870
2015 33 Animasyon Oyuncu 7.9 3,746
2015 33 Animasyon Oyuncu 7.2 1,050
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 12,380
2015 33 Animasyon Oyuncu 7.5 805
2014 Oyuncu 6.8 389
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 516,677
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 648
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 3,606
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 2,937
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 1,123
2012 30 Animasyon Oyuncu 5.5 319
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 2,655
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,688
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 14,800
2011 29 Animasyon Oyuncu 5.7 5,849
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 15,129
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 1,532
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 374
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 41
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 706
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 1,731
2010 Animasyon Oyuncu 6.1 101
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,934
2009 Aksiyon Oyuncu 9.3 28,370
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 267
2009 27 Animasyon Oyuncu 7.4 64
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 1,560
2009 27 Animasyon Oyuncu 7.1 29
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 92
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 78
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 2,290
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 1,129
2008 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,435
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 86
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 14,510
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 1,680
2008 Animasyon Oyuncu 8.3 293
2007 Animasyon Oyuncu 6.1 161
2007 25 Animasyon Oyuncu 7.5 141
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 15,226
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 170,406
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 50
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 80,648
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 58

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 8.9 380,800
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 478
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 260
2006 Animasyon Oyuncu 6.5 104
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 15,316
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 457
2005 Animasyon Oyuncu 5.8 227
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 414
2004 22 Animasyon Oyuncu 7.7 189
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 731
2003 21 Animasyon Oyuncu 3.7 472
2003 Animasyon Oyuncu 6.0 1,304
2003 Animasyon Oyuncu 6.9 76
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,200
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 128,337
2001 Aksiyon Oyuncu 7.7 18,318
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film