Giriş Kayıt
Luca Lucini

Luca Lucini (56)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Luca Lucini, 26 Kasım 1967 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Tre metri sopra il cielo (2004), Amore, bugie e calcetto (2008), Made in Italy (2019), L'uomo perfetto (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1967
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 56 Komedi Yönetmen 5.5 29
2019 Komedi Yönetmen 7.6 665
2017 Komedi Yönetmen 6.1 28
2016 49 Komedi Yönetmen 5.3 316
2016 49 Belgesel Yönetmen 7.2 85
2016 49 Komedi Yönetmen 5.5 423
2015 48 Belgesel Yönetmen 7.0 29
2011 44 Belgesel Yapımcı 6.0 7
2011 44 Müzik Yapımcı 7.4 5
2010 43 Komedi Yönetmen 5.6 361
2009 42 Komedi Yönetmen 6.1 480
2008 41 Komedi Yönetmen 6.6 476
2008 41 Komedi Yönetmen
Senarist
6.5 907
2005 38 Komedi Yönetmen 6.1 614
2004 37 Romantik Yönetmen 5.1 3,637
2002 35 Komedi Yönetmen 6.1 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film