Giriş Kayıt
Chris Alan Lee

Chris Alan Lee


Müzisyen, Müzisyen

Chris Alan Lee, müzisyen, müzisyen.

Better Off Ted (2009), Younger (2015), Sonny'nin Yıldızı (2009), Mortal Kombat (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Alan Lee | Chris K. Lee | Christopher Lee |
Takma İsmi: The Wingman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Müzik 5.6 1,424
2018 Komedi Müzik 5.5 1,965
2016 Komedi Müzik 4.9 881
2016 Komedi Müzik 6.3 2,927
2015 Komedi Müzik 6.9 2,983
2015 Komedi Müzik
Müzik
7.5 2,228
2015 Komedi Müzik 7.8 14,592
2014 Komedi Müzik 5.1 1,502
2014 Komedi Müzik
Müzik
4.2 2,330
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.8 796
2013 Komedi Müzik
Müzik
6.2 789
2013 Dram Müzik
Müzik
6.9 3,029
2011 Komedi Müzik 4.5 2,012
2011 Komedi Müzik 5.5 6
2011 Aksiyon Müzik 7.5 7,803

Sonny'nin Yıldızı
2009 Komedi Müzik 6.1 9,664
2009 Aksiyon Müzik 6.3 2,438
2009 Komedi Müzik 8.2 23,637
2008 Kısa Metraj Müzik 7.4 26

Bebek Bakıcıları
2008 Kısa Metraj Müzik 7.1 456
2007 Dram Müzik 7.5 61

Cory Beyaz Saray’da
2007 Komedi Müzik 5.0 6,279
2004 Reality-TV Müzik 5.9 17
2004 Komedi Müzik 8.4 152,830
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,129) The 100 (1,723) Fear the Walking Dead (1,351) La casa de papel (1,323) Euphoria (1,323) The Big Bang Theory (1,147) Chernobyl (1,146) Legion (1,073) Mindhunter (1,026) Big Little Lies (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019