Giriş Kayıt
Adrien Jolivet

Adrien Jolivet


Oyuncu, Müzisyen

Adrien Jolivet, oyuncu, müzisyen.

At Hırsızları (2007), Deep State (2018), Suç Ordusu (2009), (2011) Kilimanjaro' nun Karları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.0 53
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,720
2015 Dram Oyuncu 6.7 484
2015 Dram Müzik 6.1 265
2014 Dram Oyuncu 5.6 278
2013 Komedi Oyuncu 6.1 247

Silahlı Eller
2012 Suç Müzik
Oyuncu
5.4 486

Kilimanjaro' nun Karları
2011 Dram Oyuncu 7.2 3,450
2010 Dram Oyuncu 5.5 150
2009 Dram Oyuncu 5.2 128

Suç Ordusu
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,899
2007 Dram Oyuncu 5.9 579

At Hırsızları
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 508
2005 Kısa Metraj Oyuncu 4.8 141
2004 Komedi Oyuncu 6.4 307
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019