Giriş Kayıt
Emiko Hiramatsu

Emiko Hiramatsu (52)


Senarist, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Emiko Hiramatsu, 01 Ocak 1967 Kurashiki, Japonya doğumlu senarist, yönetmen asistanı, yönetmen.

Bushi no ichibun (2006), Tokyo kazoku (2013), Kâbê (2008), Chiisai ouchi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1967
Doğum Yeri: Kurashiki, Japonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Dram Senarist 7.0 170
2018 51 Komedi Senarist 7.0 175
2017 50 Komedi Senarist 7.0 416
2017 50 Komedi Senarist 4.8 38
2016 49 Komedi Senarist
Yönetmen Asistanı
6.9 798
2015 48 Dram Senarist 6.5 344
2014 47 Dram Yönetmen Asistanı
Senarist
7.3 960
2013 46 Dram Yönetmen Asistanı
Senarist
7.5 1,517

Himawari ve Yavrularının 7 Günü
2012 45 Dram Yönetmen
Senarist
6.7 106
2010 43 Dram Senarist 7.1 556
2008 41 Dram Senarist 7.6 1,122
2006 39 Dram Senarist 7.8 2,994

Mahfuz Kılıç
2004 37 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 5,569
2003 36 Dram Senarist 7.1 86

Alacakaranlık Samurayı
2002 35 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 20,687
2000 33 Dram Senarist 6.9 55
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019