Giriş Kayıt
Erik Ellefsen

Erik Ellefsen


Görsel Efekt, Animasyon

Erik Ellefsen, görsel efekt, animasyon.

Misfits (2009), Utopia (2013), This Is England '90 (2015), Inspector George Gently (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Görsel Efekt 5.2 525

Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 6,568
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 946
2015 Dram Görsel Efekt 8.5 5,675
2015 Korku Görsel Efekt 5.4 2,068
2015 Dram Görsel Efekt 7.8 2,689
2015 Komedi Görsel Efekt 5.9 472
2014 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,463
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.5 1,851
2013 Dram Görsel Efekt 8.4 36,024
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 384

Ebeyi Çağır
2012 Dram Görsel Efekt 8.4 17,800
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 803
2011 Komedi Görsel Efekt 6.6 755
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 4,317
2010 Animasyon Animasyon 7.8 26

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 3,159
2009 Komedi Görsel Efekt 8.2 87,271

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Görsel Efekt 3.8 21,076

Ay Prensesi
2008 Macera Görsel Efekt 6.1 9,057
2008 Dram Görsel Efekt 7.6 8,065

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 244,250
2008 Dram Görsel Efekt 8.5 43,621

Noel Baba Fred
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 37,324

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 168,830
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 5,130

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 111,139

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Görsel Efekt
Animasyon
6.7 178,630

Ella
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 57,787

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 496,104

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,511

Noel Baba 2
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 45,383

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Görsel Efekt 6.7 2,843

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 78,293
1996 Suç Görsel Efekt 7.8 4,747
1996 Aile Görsel Efekt 7.2 247
1995 Dram Görsel Efekt 7.7 10,540
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019