Giriş Kayıt
Julia Cohen

Julia Cohen


Senarist, Yapımcı

Julia Cohen, senarist, yapımcı.

A Million Little Things (2018), Damnation (2017), The Royals (2015), Dallas (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist 6.3 424
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
7.9 5,375
2017 Suç Senarist 7.7 5,345
2017 Aksiyon Çeşitli 8.3 74,331
2017 Suç Yapımcı 7.2 92,915
2015 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 10,406
2012 Dram Senarist
Çeşitli
7.1 9,727

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Çeşitli 5.1 12,053
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019