Giriş Kayıt
Javier van de Couter

Javier van de Couter


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Javier van de Couter, Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Senarist 6.0 46
2019 Dram Senarist 7.5 25
2017 Dram Senarist 6.3 1,177
2014 Dram Senarist 5.1 308
2014 Komedi Yönetmen
Senarist
8.6 15
2011 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 210
2010 Fantastik Oyuncu 6.4 96

Senin Yüzünden
2010 Dram 6.7 281
2009 Dram Oyuncu 6.4 144
2008 Dram Oyuncu 5.2 72

Uyanış
2007 Dram Oyuncu 6.1 266
2006 Komedi Senarist 8.0 49
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,735

Aşksız Bir Yıl
2005 Dram Oyuncu 6.1 698
2004 Gerilim Oyuncu 5.1 78
2004 Komedi Senarist 4.5 132
2003 Dram 6.7 367
2003 Suç Oyuncu 7.3 84
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023