Giriş Kayıt
Pinar Toprak

Pinar Toprak


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Pinar Toprak, Istanbul, Türkiye doğumlu müzisyen, müzisyen, yapımcı.

Kaptan Marvel (2019), Kayıp Şehir (2022), Hayalimdeki Düğün (2022), Stargirl (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Web Sitesi:
9.3 (13 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Müzik    

Şimdi İşler Karıştı
2023 Komedi Müzik 6.9 9
2023 Animasyon Müzik 6.0 2,793

Hayalimdeki Düğün
2022 Aksiyon Müzik 5.5 37,884
2022 Dram Yapımcı 5.4 42

Kayıp Şehir
2022 Aksiyon Müzik 6.2 46,574

Hayaller Diyarı
2022 Macera Müzik 6.6 2,586
2020 Aksiyon Müzik 7.2 20,585
2020 Belgesel Müzik 7.2 9,168

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Müzik 6.8 609,818
2019 Animasyon Müzik 6.5 5,345
2018 Dram Müzik 6.7 15,479
2018 Aksiyon Müzik 6.8 17,679

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Müzik 6.1 478,172
2017 Aksiyon Müzik 4.5 3,558
2016 Dram Müzik 6.4 3,477
2015 Belgesel Müzik 8.1 120
2015 Dram Müzik 4.4 2,029
2015 Aksiyon Müzik 5.5 1,453
2013 Müzik    
2012 Kısa Metraj Müzik    
2012 Komedi Müzik
Müzik
3.6 377
2011 Gerilim Müzik 5.2 5,148

Vasiyet
2011 Dram Müzik 4.6 496
2010 Fantastik Müzik 4.3 787
2010 Macera Müzik 3.4 1,826
2009 Komedi Müzik 5.6 1,532
2009 Aksiyon Müzik 4.8 744
2009 Gerilim Müzik 4.5 114
2009 Fantastik Müzik 4.7 2,355
2008 Fantastik Müzik 3.8 2,239
2008 Dram Müzik 3.6 898
2008 Dram Müzik 7.0 315
2008 Korku Müzik 4.0 2,097
2007 Kısa Metraj Müzik 7.2 231

Dehşet Gecesi
2007 Korku Müzik 3.8 1,091
2007 Dram Müzik 4.9 392
2006 Aksiyon Müzik 4.5 5,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024