Giriş Kayıt
Chelsea Handler

Chelsea Handler (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Chelsea Joy Handler, 25 Şubat 1975 Livingston, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Eğlence Boyutu (2012), Chelsea Lately (2007), Chelsea Does (2016), Chelsea (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chelsea Joy Handler
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1975
Doğum Yeri: Livingston, New Jersey, ABD
Takma İsmi: The Sexy Handler
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 47 Komedi Oyuncu 5.0 105
2022 Game-Show Oyuncu 5.5 200
2020 Belgesel Oyuncu 4.0 22
2019 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
4.3 271
2017 Komedi Oyuncu 5.6 372
2016 Talk-Show Oyuncu
Yapımcı
6.4 2,100
2016 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.4 2,523
2015 Komedi Oyuncu 5.7 10,398
2014 39 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,210
2014 39 Müzik Oyuncu 5.7 190
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,379
2013 Dram Oyuncu 6.8 1,900

Eğlence Boyutu
2012 37 Komedi Oyuncu 5.4 14,763
2012 Talk-Show Oyuncu 6.2 279

İyi Olan Kazansın
2012 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 188,741
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.9 4,381
2011 Komedi Oyuncu 5.7 12,877
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,785
2011 Oyuncu 5.2 434
2011 36 Animasyon Oyuncu 5.4 35,056

Justin Bieber: Asla Asla Deme
2011 36 Belgesel Oyuncu 1.6 76,321
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,438
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 Komedi Oyuncu 3.6 2,111
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,504
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,146
2007 Komedi Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.0 4,660
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,092
2006 31 Komedi Oyuncu 3.7 1,212
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,204
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459
1996 News Oyuncu 3.2 866
1994 News Oyuncu 3.2 907
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,928
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 721
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023