Giriş Kayıt
Brian Greene

Brian Greene


Senarist

Brian Greene, senarist.

Pawn Stars (2009), Ca$h Cab (2005), Teen Mom (2009), Teen Mom 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Talk-Show Senarist 7.2 169
2011 Belgesel Senarist 4.3 2,377
2009 Reality-TV Senarist 3.6 4,810
2009 Reality-TV Senarist 7.2 17,904
2005 Game-Show Senarist 7.1 3,336
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024