Giriş Kayıt
Michael McGowan

Michael McGowan (58)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Michael McGowan, 14 Nisan 1966 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, müzisyen.

Son Yolculuk (2008), Between (2015), Saint Ralph (2004), Still Mine (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1966
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Mike McGowan
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yönetmen 6.8 102
2021 55 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 71
2019 Dram Yönetmen 6.9 4,919
2018 52 Dram Senarist 6.9 2,225
2015 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.9 10,031
2013 Dram Yönetmen 7.5 54,838
2012 46 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 4,665
2010 44 Müzikal Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Müzik
4.5 737
2010 Komedi Yönetmen 6.2 530

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen 8.2 17,789

Son Yolculuk
2008 42 Macera Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.0 12,072
2004 38 Komedi Yönetmen
Senarist
7.3 6,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film