Giriş Kayıt
Olivia Wilde

Olivia Wilde (35)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Olivia Jane Cockburn, 10 Mart 1984 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2003 yılının Ocak ayında Tao Ruspoli ile evlendi. 8 yılın ardından 2011 yılının Eylül ayında boşandılar.

Zafere Hücum (2013), Zamana Karşı (2011), Tron Efsanesi (2010), Hayat Sana Güzel (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia Jane Cockburn
Doğum Tarihi: 10 Mart 1984
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.7 m
9.3 (162 Oy)
  • Currently 186.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (146)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 35 Komedi Yönetmen 7.4 31,798
2018 34 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 3,135
2018 34 Dram Oyuncu 6.6 10,364
2017 33 Dram Oyuncu 4.7 43
2016 Oyuncu 6.4 1,929
2016 32 Oyuncu 7.0 760
2016 Dram Oyuncu 7.8 19,743

Mutlu Yıllar
2015 31 Komedi Oyuncu 5.8 18,142
2015 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 3,488
2015 31 Belgesel Yapımcı 7.2 342

Lazarus Etkisi
2015 31 Korku Oyuncu 5.2 38,201
2015 31 Belgesel Oyuncu 7.5 774

En Uzun Hafta
2014 30 Komedi Oyuncu 5.4 10,649
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 861
2014 30 Komedi Oyuncu 6.3 13,471
2014 Animasyon Oyuncu 8.6 73,189
2013 29 Dram Oyuncu 6.4 25,142

Aşk
2013 29 Dram Oyuncu 8.0 473,889
2013 Reality-TV Oyuncu 7.6 1,303

Zafere Hücum
2013 29 Aksiyon Oyuncu 8.1 397,495

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 29 Komedi Oyuncu 5.9 68,005

Akşamdan Kalanlar
2013 29 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 53,836
2013 29 Komedi Oyuncu 6.5 1,067
2013 29 Belgesel Yapımcı 6.5 20

Ölüme Doğru
2012 28 Suç Oyuncu 6.3 36,621

Çalıntı Hayat
2012 28 Dram Oyuncu 7.1 70,774
2012 28 Belgesel Oyuncu 8.4 252

Bizim Gibi İnsanlar
2012 28 Dram Oyuncu 7.1 39,829

Kolera Günlerinde Beyzbol
2012 28 Belgesel Yapımcı 8.2 30
2011 Komedi Oyuncu 7.6 1,480

Zamana Karşı
2011 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 348,571

Hayat Sana Güzel
2011 27 Komedi Oyuncu 6.3 156,644

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 27 Aksiyon Oyuncu 6.0 197,124

Tereyağı
2011 27 Komedi Oyuncu 6.2 19,606
2011 27 Dram Oyuncu 5.3 1,900
2011 Komedi Oyuncu 7.8 16,685
2010 26 Belgesel Yapımcı 8.2 40

Kaçış Planı
2010 26 Suç Oyuncu 7.4 169,690

Tron Efsanesi
2010 26 Aksiyon Oyuncu 6.8 298,085
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 293

Fi Tarihi
2009 25 Macera Oyuncu 4.9 86,846
2008 24 Dram Oyuncu 6.3 843

Bobby Z
2007 23 Aksiyon Oyuncu 5.9 13,525
2007 Suç Oyuncu 8.1 13,363

Rehine
2006 22 Biyografi Oyuncu 6.9 95,612

Sahte Cennet
2006 22 Korku Oyuncu 5.4 34,460

Parlak Zeka
2006 22 Komedi Oyuncu 5.7 3,146

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 21 Komedi Oyuncu 7.0 11,471
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 381,356

Komşu Kızı
2004 20 Komedi Oyuncu 6.7 191,741
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,861

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 75,995
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,583
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,902
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,672
1995 11 Romantik Oyuncu 6.9 17
1993 Komedi Oyuncu 6.8 12,103
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,707
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,139) The 100 (1,479) La casa de papel (1,322) Euphoria (1,121) Chernobyl (1,103) Legion (1,091) Mindhunter (1,073) Fear the Walking Dead (1,065) The Big Bang Theory (1,062) Big Little Lies (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019