Giriş Kayıt
Christian Torpe

Christian Torpe


Senarist, Yapımcı

Christian Torpe, senarist, yapımcı.

The Mist (2017), Rita (2012), Blackbird (2019), Sessiz Kalp (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennet Gibi
2021 Dram Yapımcı 6.6 175
2021 Romantik Yapımcı    
2021 Biyografi Senarist    
2019 Dram Senarist 6.6 5,049
2019 Gerilim Senarist 6.0 933
2017 Dram Yapımcı
Senarist
5.4 25,680
2016 Komedi Senarist 7.1 69
2015 Komedi Senarist 7.0 152
2015 Macera 4.8 127

Sessiz Kalp
2014 Dram Senarist 7.1 1,840
2013 Komedi 4.7 1,123
2012 Komedi Senarist 5.9 1,446
2012 Komedi Senarist
Yapımcı
8.1 9,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023